als ondernemer heb je absoluut geen tijd voor een:

burn-out

ontvang vandaag nog mij gratis

  hypnose audio

Als ondernemer heb je absoluut

geen tijd voor een burn-out!

Bij de meeste ondernemingen is het bedrijf afhankelijk van de ondernemer zelf. Als de ondernemer niet zelf in het bedrijf actief is dan komt er geen geld binnen.

De verschijnselen van een burn-out zijn van de buitenkant niet zichtbaar voor anderen.

Een burn-out duurt het langst van alle werk gerelateerd psychische klachten. Het kan van enkele maanden tot jaren duren. Een burn-out wordt meestal veroorzaakt door het verschil in wat de ondernemer graag wil en wat de werkelijke situatie is.

Vaak heeft men last van de volgende symptomen bij een burn out:

Snel opgebrand

Je ervaart snel en veel moe te zijn en alles is je eigenlijk teveel waardoor je veelvuldig geïrriteerd bent en/of reageert op anderen.

Overbelast

Je voelt je overbelast en hebt het gevoel dat je gewoon geen stap verder komt

Teveel prikkels

Je kunt de prikkels die binnenkomen niet meer op een juiste wijze verwerken.

Onze kennis is dat een hoop ondernemers deze signalen negeren en door blijven gaan en daarna maanden uit de roulatie kunnen zijn. Zowel hun privé als zakelijk wordt hierin geraakt.

Bij een burn-out wordt geadviseerd om rust te nemen, tijdens deze rust kan je je mind set veranderen. Dit werkt voor mensen in loondienst, maar als je ondernemer bent is het veel moeilijker om deze rust te kunnen pakken omdat de onderneming om jou draait.

Met hypnose kan men versnelt de mind set veranderd worden. En ook wordt er tijdens de sessie gekeken wat de bottlenecks in de organisatie zijn zodat die ook opgeruimd kunnen worden. Zodat ook op die manier rust gecreëerd kan worden.

Heb je last van 1 van deze bovenstaande symptomen, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen zorgen dat je gauw weer optimaal kan functioneren in jouw onderneming

neem contact op