energie hypnose vliegwiel voor ondernemers klein

Esmee wilde meer winst

Het verhaal van Esmee,

Een paar maanden terug kwam Esmee bij mij. Esmee draaide erg lekker met haar coaching bedrijf maar ze wilde meer. Ze wilde gaan groeien.

Ze werkte hard, maakte veel uren en ze investeerde veel geld in opleidingen, cursussen en coaching.

Maar toch ondanks al haar kennis en harde werken bleef de groei uit. Ze zat hierdoor niet lekker in haar vel, haar energie level was erg laag.

Ze kwam binnen en zei: ik zie het niet meer zitten en ik geef het op. Ik verdien voldoende om beleg om mijn brood te kunnen doen en het frustreert mij zo dat die groei er toch niet in zit.

Ik gaf aan misschien kunnen we eerst eens onderzoeken waardoor jij je zo voelt, en wat de oorzaak is van het uitblijven van de groei. Je hebt niet voor niets de stap genomen om naar mij toe te komen. Ergens diep van binnen wil je het toch wel. Wij nemen een bak koffie en gaan eens kijken wat hier achter ligt.

Esmee vertelde mij dat haar vriend, die vrachtwagen chauffeur is, vond dat ze moest stoppen met alsmaar groter willen groeien. Esmee was in zijn ogen niet meer de Esmee van vroeger, die vrolijke spontane meid. Hij gaf aan dat hij die miste.

Ik vroeg haar of ze haar vriend ook om hulp vroeg, ja zei ze, ik betrek hem er heel veel bij en vraag hem veel om advies.

Toen gaf ik aan dat ik het fijn vond dat ze goed met elkaar spraken, maar of hij ook wel verstand had van haar vak. Zij gaf aan van niet, hij geloofde eigenlijk helemaal niet zo in coaching.

Ik vroeg of zij nog meer mensen om advies vroeg die geen verstand van coaching hadden. Zij gaf aan ook de stappen te bespreken met haar ouders en een goede vriendin.

Ik heb haar verteld de meeste succesvolle ondernemers andere succesvolle ondernemers hebben in hun omgeving. Dat ze andere mensen die ook wat bereikt hebben als klankbord gebruiken. Enkel dan kan je verder groeien. Als je luistert naar mensen die wel het beste met jou voor hebben, maar die niet weten wat jij precies doet dan blijf je klein, dan zal je nooit gaan groeien.

Je kan alle kennis van de wereld bezitten. Je kan precies weten wat je moet doen, maar als je de verkeerde mensen als klankbord gebruikt dan wordt je onbewust klein gehouden.

Esmee is gaan deelnemen in een mastermind groep en is gaan sparren met mensen die ze heeft leren kennen tijdens de cursussen die ze heeft gevolgd. Ook komt ze nog 2 keer per maand bij mij om met het hypnosewiel aan de slag te gaan.

En ze is nu echt aan het groeien met haar bedrijf en dit geeft haar energie en doordat ze het op een effectieve manier doet heeft ze ook meer tijd over voor haar vriend.

Wil jij ook gaan groeien met je bedrijf? Vraag dan het mini boekje over mijn methode “het hypnose vliegwiel voor ondernemers” aan.

klik hier onder

https://meerwinstdoorhypnose.nl/mini-boekje/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
150 Shares
Share
Share150
Tweet