hypnose vliegwiel
hypnose vliegwiel

Het hypnose vliegwiel programma

Maak je te weinig winst en is het elke maand weer een strijd om de eindjes aan elkaar te knopen? Wil jij groeien met je bedrijf, maar lukt dit niet? Wil jij naar een winst van 100k en ontspannen en met plezier gaan ondernemen?

Laten wij dan samen aan de slag gaan met het hypnose vliegwiel programma!

hypno hacks

Het 90-dagen programma

Het hypnose vliegwiel voor ondernemers is een methode gebaseerd op een studie van wat ondernemers succesvol maakt, gecombineerd met hypnose.

Wij maken een individueel programma gebaseerd op de 8 succesprincipes die ervoor gaat zorgen dat je na 90 dagen je bedrijf naar een zodanig niveau hebt getild, dat de 100K winst een haalbaar doel is geworden.

Het hypnose vliegwiel zorgt ervoor dat er op al deze groei principes beter gaat presteren. Hypnose wordt in deze methode gebruikt om op een supersnelle manier van belemmerende overtuigingen af te komen. Met gebruik van het vliegwiel breken ondernemers door de 100K winst barrière.

Als je de 100K winst niet haalt, krijg je je geld terug.

Maak je met je bedrijf al 100k winst?
Dan zal deze methode ervoor zorgen dat je nog meer gaat groeien. Door alle succesprincipes toe te passen op je onderneming zal er op alle vlakken ook beter gepresteerd worden en dit zal leiden tot meer winst.

90 dagen programma

€2.979 excl. BTW

  Ricardo Nielsen masterclass

  Ricardo Nielsen

  Ricardo is de uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers. 

  Hij is ondernemer sinds zijn eerste levensjaar. Zijn hele familie bestaat uit zeer succesvolle ondernemers. Het is hem met de paplepel ingegoten.

  Ricardo verdient zijn sporen met handel, onroerend goed, investeringen, vuurwerk en coachen. Hij merkte dat iedereen zijn eigen overtuigingen heeft, eigenlijk zit iedereen in zijn eigen hypnose bubbel. Helaas kunnen deze overtuigingen resultaten tegenwerken.
  Vandaar het hypnose vliegwiel, een methodiek die ondernemers uit hun hypnose haalt en 100K winst garandeert door middel van 8 universele groei principes, gecombineerd met hypnose, om het succes vliegwiel nog sneller te laten draaien.

  Ricardo is gekwalificeerd in NLP, is een gecertificeerd hypnotherapeut en een reiki master. In zijn vrije tijd besteed hij veel tijd aan zijn familie en sport hij veel.

  Scroll naar top