hypnose vliegwiel de kracht van gedachte

Je bent wat je gelooft.

Je gedachten worden gestuurd door je geloof. Alles begint met een gedachte. Bijvoorbeeld het huis waar je in woont. Dit huis is ook begonnen met een gedachte. Iemand heeft bedacht: ik ga een huis bouwen. Een architect is gaan nadenken over een ontwerp. Maar de gedachte van de architect werd bepaald door het geloof van de architect hoe de mensen het huis willen hebben, waar de behoefte aan is. Dit geloof van de architect werd gestuurd door zijn omgeving. Door wat hij gezien heeft geleerd heeft en uit eigen ervaringen.
Als je erin gelooft en je behaald resultaat dan zal dit ook bevestigen dat hetgeen je gelooft het juiste is. Het is belangrijk om je belemmerende overtuigingen te overwinnen om een succesvolle ondernemer te worden. Ondernemen is 90% psychologie en de overige 10% is doen.
Wat je gelooft bepaald in welke hypnose bubbel je zit. Dit bepaald wat je denkt en hoe jij je gedraagt. Maar ook bepaald het wat je zegt. Je moet voor de 100% geloven in wat je bent.
Hoe kan je je geloof aanpakken zodat je hypnose bubbel beter past bij een succesvolle ondernemer? Je dient 3 aspecten aan te passen:
✅de communicatie: Probeer een goede pitch te hebben en haal je zelf hierin niet naar beneden. Praat niet in verklein woorden en heb duidelijk wat jij kan betekenen voor je klanten.
✅je houding: wees zelfverzekerd. Je schouders naar achteren en krachtig zijn. Zorg dat er iemand staat.
✅je omgeving: Zorg voor de juiste mensen om je heen. Weer de mensen die niet in je geloven uit je omgeving en omring je met stimulerende mensen. Moduleer je ook aan mensen die al bereikt hebben wat jij wenst te bereiken👊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet