Ik ben geboren in een ondernemersgezin…

Mijn oma en opa hadden ook een eigen bedrijf, wat me erg heeft geïnspireerd. Ik heb geen makkelijk leven gehad. Op mijn vierde overleed mijn moeder. Dit had een enorme weerslag op mijn leven. School was niet mijn ding, maar de drive om zelf een onderneming te beginnen bleef.

In 1993 lukt dit ook. Het eerste jaar was een ramp. Dankzij veel doorzettingsvermogen, keihard werken en denken in mogelijkheden is het uiteindelijk goed gekomen. Ik sparde regelmatig met collega ondernemers, daar leerde ik ontzettend veel van. In de loop der tijd zette ik meer bedrijven op.

Vanuit persoonlijke ervaring

Op een gegeven moment werd het me te veel. Door alleen veel werken pleegde ik roofbouw op mijn eigen lichaam; stress, slecht eten, weinig rust, niet sporten… Drie weken lang lag ik noodgedwongen op bed om tot rust te komen. Alle tijd om op mijn gemak te bekijken wat voor mij de belangrijkste ‘bottlenecks’ waren en hoe ik die kon verbeteren.

Met succes want inmiddels heb ik meerdere goed functionerende bedrijven. Nu is het mijn passie om vanuit mijn persoonlijke ervaringen ook anderen te helpen, in hun persoonlijke leven of met hun onderneming.

T. +31(0) 6518 358 65 

info@meerwinstdoorhypnose.nl

 

Ricardo Nielsen

Admiraal Lucashof 12
3115 HM Schiedam 

Openingstijden

Maandag – Vrijdag — 9:00 – 17:00
Zaterdag — Gesloten
Zondag — Gesloten