Ik had een mooi en bijzonder gesprek met één van de deelnemers van “Storytelling aan Zee”. Een belangrijk gesprek voor mij want het is heel erg belangrijk om feedback te krijgen op zo´n dag. Belangrijk om te achterhalen waar het goed is gegaan maar zeker wil je ook de verbeterpunten horen!

Natuurlijk fantastisch op het moment dat ik een hele mooie feedback kreeg en ook te horen kreeg dat ze zo enorm tevreden over de training was.

Tijdens zo´n gesprek is dit voor mij belangrijk om te horen, zoals ik al aangaf, je wilt gewoon weten dat je waarde biedt aan de ander en zeker wil je horen waar het nog beter kan. Maar bij zo´n gesprek stel ik zeker ook altijd de vraag wat diegene er mee gedaan heeft. Dus met alle nieuwe kennis die opgedaan is, hoe is dat toegepast?

Op dat moment bleek dat er wel één en ander toe was gepast maar veelal van die dag en behoorlijk wat nieuwe opgedane kennis helemaal niets mee gedaan. Natuurlijk dan wel het moment om hier goed aandacht aan te besteden en dat hebben we zeker ook gedaan tijdens het gesprek.

Maar dit is dus wel iets wat veelvuldig voorkomt! Allerlei trainingen die mensen volgen, boeken die gelezen worden, podcasts die beluisterd worden. Echt zeeën aan nieuwe informatie, nieuwe opgedane kennis en dan vervolgens gebeurt er niet echt iets mee!

Er wordt zo goed als niks met al die nieuwe informatie gedaan en waarschijnlijk beland het ergens bovenaan een plank, ergens achter stapels boeken of gewoon ergens diep weggestopt op zolder. Geen idee, maar opbergplaatsen genoeg te bedenken natuurlijk.

Dit vind ik echt zo zonde! Wat heb je er dan allemaal aan gehad? Waarom heb je het allemaal gedaan of gelezen of beluisterd?

Doe jezelf nu eens een heel groot plezier en kijk nu eens helemaal boven op die plank, of achter die enorme stapels boeken in die enorme boekenkast die echt wel uitpuilt inmiddels of misschien wel daar heel ver weg en diep achterin op zolder en neem al die informatie en kennis nu eens echt in je handen en ga ermee aan de slag!

Ga in de actie, want ik weet zeker dat jij echt wel iets waardevols hebt liggen, onder het stof of misschien gewoon heel duidelijk in het zicht, waar jij meteen een verschil kunt gaan maken in en met je onderneming! Word je hier echt bewust van en ga het toepassen!

Mocht je toch niet zoveel meer hebben liggen of heb je wel al dat gedaan wat nodig was dan raad ik je zeker aan om je aan te melden voor onze volgende “Storytelling aan Zee”