Wij halen ondernemers uit hypnose!

Kijken waar iedereen naar kijkt en toch kunnen zien wat anderen niet zien, dat is ondernemen!

Ricardo Nielsen

Wat als ondernemen  een gevangenis is?

Heb je het idee dat de meeste inspanning die je in jouw onderneming stopt verloren gaat? Dat het je te veel stress en spanning oplevert?

Dat de vrijheid die jij wilde ervaren eigenlijk een gevoel van gevangenschap is geworden?

Daar heb ik absoluut de oplossing voor!

Ik kan je helpen deze knelpunten, ook wel bottlenecks genoemd, op een eenvoudige en snelle wijze weg te werken. Hierdoor ga je meer vrijheid ervaren en eindelijk voldoende winst uit je onderneming halen. Het resultaat is dat je meer mogelijkheden gaat zien, meer energie gaat ervaren en dat je vanzelf beter kunt gaan inspelen op de kansen die zich aandienen.

 

Theory of Constraints 

 

BEPERKINGEN THEORIE

Een bedrijf kan alleen maar groeien tot aan een knelpunt. Alle energie die je verspilt aan andere dingen kost alleen maar tijd, geld en moeite als het niet de bottleneck is.  Spendeer je wel tijd aan het oplossen van de bottlenecks in je bedrijf, dan zal dat op alle vlakken doorwerken en de winst verveelvoudigen.

Wat je vaak ziet is dat de ondernemer het zoekt buiten zichzelf. Het is de markt, de economie, de politiek, de locatie, de marketing of wat dan ook. Soms is dat inderdaad de bottleneck, maar veel vaker zie je dat de ondernemer zelf de bottleneck is.

Deze patronen kunnen het bedrijf schaden als ze niet worden opgelost. Dit zijn de onbewuste bottlenecks. Als je deze oplost zal je merken dat je bedrijf een enorme groeispurt zal doormaken.

De Current Reality Tree is een probleemoplossingsmethode gericht op het identificeren van de oorzaken van problemen of gebeurtenissen. Deze hele methode is gebaseerd op de overtuiging dat problemen het beste kunnen worden opgelost door een verandering aan te brengen en nog belangrijker, door de oorzaken weg te nemen.

Dit is een hele andere wijze dan vele andere aanpakken. Vaak zie je gewoon gebeuren dan men over het algemeen bezig is met symptoombestrijding. Het resultaat is er vaak dan wel, maar kortdurend. Het probleem komt vanzelf weer na een tijdje bovenwater.

Deze methode helpt om erachter te komen waar de oorzaak ligt en geeft helderheid in wat de gevolgen ervan zijn. Want er is niks moeilijker dan een belemmering weg willen nemen, wanneer je geen idee hebt welke deze kan zijn!

Blijf niet hangen in wat niet kan maar stap over in wat wel kan. Denk in mogelijkheden en maak daar ook effectief acties in. Want, ondernemen betekent acties maken die je verder brengen.

Wil jij opsporen waar de tien grootste problemen vandaan komen in jouw bedrijf?

Dit is je kans! Profiteer vandaag nog van deze geweldige aanbieding:

Een 1 op 1 sessie, waar wij samen aan de slag gaan om eindelijk helderheid te verkrijgen zodat ondernemen voor jou niet meer voelt als gevangenschap maar weer als vrijheid voor maar € 149,-

Van gevangenschap naar vrijheid!