WORD WAKKER…MAAK WINST!

Wij halen ondernemers uit hypnose

 

THEORY OF CONSTRAINTS

Ik ben geen ondernemer! Dit hoor ik zo vaak van ondernemers. Je bent geen slechte ondernemer maar je onderneemt slecht! Als jij zegt ik ben het, of je doet het
dan doe of ben je het dus ook. Jij kan het ook anders doen.

Dit zie ik elke dag weer in mijn werk, ondernemers die de schuld afschuiven op van alles en nog wat. Bijvoorbeeld:

De overheid werkt mij tegen.
Dat internet maakt mijn hele bedrijf kapot
Mijn klanten lopen weg.
Dat personeel werkt mij altijd tegen. 
De concurrent maakt alles kapot.

En nog veel meer van dat…

Het mooiste is dat je als ondernemer zelf dingen kunt veranderen die je wilt.
Blijf niet hangen in wat niet kan maar stap over in wat wel kan. Denk in mogelijkheden en maak daar ook effectief acties in. Want, ondernemen betekent acties maken die je verder brengen.

Een bedrijf kan alleen maar groeien tot aan een knelpunt, oftewel een bottleneck. Alle energie die je verspilt aan andere dingen kosten alleen maar tijd, geld en moeite als het niet de bottleneck is.

Spendeer je wel tijd aan het oplossen van de bottleneck in je bedrijf dan zal dat op alle vlakken doorwerken en de winst verveelvoudigen.

Wat je vaak ziet is dat de ondernemer het zoekt buiten zichzelf. Het is de markt, de economie, de politie, de locatie, de marketing of wat dan ook. Soms is dat inderdaad de bottleneck, maar veel vaker zie je dat de ondernemer zelf de bottleneck is. De ondernemer houdt zich misschien wel onbewust te klein of wil zichzelf niet echt laten zien.

Dit zijn patronen van vroeger en kunnen het bedrijf schaden als ze niet worden opgelost. Dit zijn de onbewuste bottlenecks. Als je die oplost zal je merken dat je bedrijf een enorme groeispurt zal doormaken.

“Kijken waar iedereen naar kijkt en toch kunnen zien wat anderen niet zien, dat is ondernemen”

Ricardo Nielsen

WINST UIT JE ONDERNEMING!

Heb je het idee dat de meeste inspanning die je in jouw onderneming stopt verloren gaat? Dat het je te veel stress en spanning kost? Dat de vrijheid jij wilde ervaren eigenlijk een gevoel van gevangenschap is geworden?

Daar heb ik zonder twijfel de oplossing voor! 

Ik kan je helpen deze knelpunten, ook wel bottelnecks genoemd, op een eenvoudige en snelle wijze weg te werken waardoor je wel meer vrijheid gaat ervaren, je eindelijk voldoende winst uit je onderneming haalt met als resultaat dat je meer mogelijkheden gaat zien en meer energie gaat ervaren en je vanzelf beter kunt inspelen op de kansen die zich aandienen.

Hypnose is de tool om al jouw persoonlijke doelen te gaan behalen en eindelijk met plezier te kunnen ondernemen!  

.

 

Ricardo Nielsen

Admiraal Lucashof 12

3115 HM Schiedam

info@meerwinstdoorhypnose.nl

T. +31(0) 6518 358 65