Hypnose vliegwiel voor ondernemers

De kracht van intentie zetten

Intentie is het voornemen om een handeling te verrichten en gaat daarmee vooraf aan gedrag. Het geeft aan wat je wenst te bereiken en te doen. Door je intenties ben je je dagelijks bewust welke richting je uit wilt, wat je wilt nastreven en welke keuzes je kunt maken. Mensen die een intentie zetten krijgen sneller hun doelen voor elkaar.

Om een 100% goede intentie te zetten moet je er 100% voor gaan en er in geloven. De intentie moet dan positief zijn en ook iets opleveren. Hoe meer je de intentie inzet om je visie uit te voeren hoe sneller je de gewenste resultaten zal behalen.
Start de dag met het doorlezen van je visie en je missie op deze manier zet je de intentie om te leven met de waarden van je missie en heb je je visie weer scherp.
Intentie zetten geeft meer rust en geeft zelfvertrouwen.

Denk al aan het eindresultaat, voel het geluk en ervaar dat je het al hebt. Je moet in overvloed denken. Je moet er ook echt zelf in geloven en de acties gaan maken. Als je je zelf inbeeldt dat je je doel al bereikt hebt, dan zal je het doel ook bereiken. Het inbeelden kan je ook zelfhypnose noemen.

Minder weergeven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet