smile

Ben je wakker geworden met een klote gevoel?

Heb jij dat weleens dat je wakker wordt met het gevoel dat het hem niet gaat worden die dag. Je komt al moeilijk je bed uit. Het voelt allemaal zwaar en je kijkt tegen de dag aan als een groot obstakel.
Je kan dan het dekbed over je hoofd trekken en in staking gaan. Je wacht tot de dag voorbij is. Maar meestal heb je deze mogelijkheid als ondernemer niet. Je moet toch in beweging komen en acties gaan maken.
Dus kom uit bed en in beweging. Zet een leuk muziekje op.
Wat dan helpt is peptalk naar jezelf. Accepteer het niet dat je deze staat hebt en zorg dat je in een piekstaat komt.
Ga voor de spiegel staan en prime je zelf met bijvoorbeeld 1 van onderstaande zinnen. Doe dit hard op, met een vrolijke uitbundige stem. Schreeuw het gerust uit!
*ik wil het, ik kan het en ik ga ervoor
*Ik ga vandaag mijn dromen waar maken
*Ik ga knallen vandaag
*Vandaag ga ik mensen blij maken en vooral mezelf
Trek kleding aan waar jij je goed bij voelt, zeg iedereen vrolijk gedag en ga er wat van maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
0 Shares
Share
Share
Tweet